GAZİANTEP / NİZİP - Polat Akın Ortaokulu

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav başvuruları başladı. Başvurular, 29 Mart'a kadar "e-Okul" üzerinden isteğe bağlı yapılacak. Sınav sonuçları, 28 Haziran 2024'te açıklanacak.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası faaliyetleri  çerçevesinde okulumuzda acil durum ve deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Tatbikat öncesi afad tarafından hazırlanan video ve sunumlar izlendi. Sonrasında ikaz alarm ve tahliye tatbikatı yapıldı.

Mrt

Polat Akın Ortaokulu  Öğrenciler Arası Satranç Turnuvası 1. Tur Müsabakaları 04.03.2024 Pazartesi günü başladı. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Ock

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan 15 Temmuz gazetesine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.